Connect
To Top

Pregătește-te de mini-vacanță – Scapă de celulită și bucură-te de soare!

Celulita este principala grijă a femeilor, atunci cand vine vorba de frumusețea corpului lor. Aceasta este o modificare a pielii, aparând la suprafața acesteia, asemenea unei coji de portocala. Statisticile arată că peste 90% dintre femei se confruntă cu această problemă, deoarece celulita apare, în special, în rândul femeilor și mai puțin în rândul bărbaților.

Ce este celulita și cum apare ea?

Celulita este o afecțiune a țesutului gras subcutanat, care are o predilecție aparte pentru femei. Pe timpul iernii, celulita poate fi ușor ascunsă și parcă nu mai este atât de deranjantă însă, pe timpul verii, costumul de baie și hainele subțiri sau transparente lasă aspectul nedorit la vedere. Lupta cu celulita este una de lungă durată, astfel că, dacă te confrunți cu această problema, trebuie să fii conștientă că nu va dispărea peste noapte, indiferent de metodele la care vei apela.

Adoptă o dietă echilibrată

Celulita apare datorită acumulării unui strat de țesut adipos (grăsime) în straturile superficiale ale pielii. Poate să apară cel mai des datorită unei alimentații nesănătoase, bogată în grăsimi, precum fast food dar și din cauza sedentarismului, tot mai des întâlnit în zilele noastre.

Adoptă pentru câteva săptămâni o dietă ușoară, bazată pe fructe și legume, cereale și, eventual, lactate. Hidratează-te corect și fă cel puțin 30 de minute de mișcare zilnic, mers pe jos sau exerciții dedicate zonei cu probleme pe care dorești să o tonifiezi.

Îți poți susține dieta echilibrată cu ajutorul unor suplimente alimentare care să ajute funcția microcirculației și combaterea celulitei.

Acest supliment alimentar pe bază de extract vegetal uscat, resveratrol, vitamina C, vitamina B3 (niacina), vitaminele B și glucosamină, împreună cu ingredientul activ Bromelaină, extract de ananas uscat, ajută la funcționalitatea microcirculației și lupta împotriva celulitei. Glucozamina este prezentă în mod natural în molecula de fibre de colagen în timp ce riboflavina și vitamina C protejează celulele de stres oxidativ. Extractul de Mesteacăn, ajută la drenarea fluidelor corpului și împreună cu extractul de Fumaria uscată, într-o acțiune sinergică cu niacina, contribuie la menținerea unei pieli sănătoase.

Masajul

Alimentatia, sportul și masajul sunt foarte importante pentru o piele fermă și frumoasă, astfel că este recomandat să îți masezi zona picioarelor cât și alte zone problemă, fesele, coapsele, brațele sau abdomenul cu regularitate, folosind creme sau uleiuri potrivite, anticelulitice, care să ajute la tonifierea pielii și punerea circulației în mișcare, contribuind la îndepărtarea aspectului de „coajă de portocală”.

Optează pentru un ulei pentru masaj anticelulitic cu extract de cafea verde si mix de uleiuri esentiale de la Bottega Verde. Ideal pentru utilizare după exerciții fizice, pentru un ritual de tonifiere zilnică ce oferă pielii un aspect neted. Conține un amestec revigorant și relaxant de uleiuri esențiale ale căror note aromatice oferă un sentiment de vitalitate. Textura mătăsoasă și bogată este perfectă pentru un masaj anticelulitic ce ajută la combaterea efectelor celulitei asupra pielii.

Tratamentele intensive

Pentru că timpul până la mini-vacanța de vară se scurge rapid, cât și pentru rezultate vizibile în timp scurt, poți utiliza creme și tratamente intensive care să accelereze arderea grăsimilor și circulația, astfel încât pielea să capete un aspect plăcut mai rapid.

Fă-ți un program, în funcție de celelalte activități și alocă cel puțin 15 minute pentru a-ți masa picioarele în fiecare seară, astfel, rezultatele nu vor înceta să apară.

Optează pentru concentrat anticelulitic cu soia și cafeină – tratament de noapte de la Bottega Verde, întrucât pielea devine mai receptivă și reacționează mai bine la activitățile cosmetice.

Extractul din Soia luptă cu celulita* pentru că hidratează și tonifică pielea și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Se aplică ușor și repede cu mișcări directe pe zonele în care aveți urme inestetice ale celulitei. Eficient cu doar câteva picături, optim ca tratament dacă se combină cu alte produse din aceeași gamă de combatere a celulitei. *După testarea clinică dermatologică instrumentală efectuată asupra a 20 de femei, aspectul celulitei a fost atenuat în 30 de zile.

Ai grijă de corpul tău și pregătește-te pentru vacanță. Fă-ți fiecare zi mai frumoasă utilizând produse de calitate care să te facă să te simți bine. Extrem de încântătoare cât și nutritive, produsele de îngrijire Bottega Verde vin în întâmpinarea nevoilor tale, având grijă de corpul tău. Indiferent de produsele cosmetice pe care le alegi, la Bottega Verde găsești variante naturale care se bazează pe principiile active ale plantelor pe care le conțin. Alege din gamele variate de produse cosmetice, pe care le găsești doar pe www.bottegaverde.ro

More in Beauty