Connect
To Top

5 modalități sa eviți creșterea în greutate atunci când ești într-o relație

Se spune că un cuplu este fericit atunci când partenerii iau în greutate pe parcursul relației. Nu știm cât de adevărată este această afirmație, însă, cert este că multe persoane se confruntă cu o creștere lentă și sigură a numărului afișat pe ecranul cântarului în momentul în care încep o poveste de iubire. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că serile petrecute alături de un pahar de vin se repetă din ce în ce mai des, iar cinele romantice cu deserturi sofisticate completează perfect o zi agitată la birou.

Iar pentru că suntem în luna iubirii, nutriționistul Fit4You Delivery, serviciul de meniuri sănătoase și gustoase, livrate direct la tine acasă,  a pregătit o listă cu 5 recomandări pentru a evita creșterea în greutate atunci când ești într-o relație, dar și o super ofertă la finalul materialului:

Conștientizează și refuză obiceiurile proaste

Dacă nu ai comandat pizza în fiecare vineri seară atunci când erai singur/ă, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să o faci acum. În timp ce partenerul poate avea tradiția de a apela la pizzerie atunci când vine weekendul, nu înseamnă că trebuie să participi și tu la această activitate.

„Când persoana iubită îți propune obiceiuri nesănătoase, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să conștientizezi că nu este cea mai bună variantă. Dacă vei veni cu o propunere mai sănătoasă, șansele ca partenerul să te urmeze sunt foarte mari. În acest mod, veți scuti multe calorii inutile” afirmă nutriționistul Fit4You Delivery, Mario Popescu.

Împărțiți felurile de mâncare

Dacă cina în oraș este ceea ce așteptați cu nerăbdare în fiecare weekend, nu trebuie să renunțați complet la ea – trebuie doar să modificați ceea ce comandați. Cădeți de acord să împărțiți primul și al doilea fel de mâncare, astfel încât să puteți comanda tot ceea ce doriți fără să vă faceți griji că luna următoare se va cunoaște la cântar. Mai mult decât atât, acest fel, tu și partenerul tău vă puteți distra testând noi feluri de mâncare și criticându-le împreună.

Renunțați la porțile interminabile de snack-uri

Nimic nu îți poate sabota dieta ca o pungă mare de chips-uri așezată la îndemână pe măsuța din fața canapelei în timp ce vizionezi cu partenerul un serial. În acest caz, încearcă să pui o singură porție de 30 de grame în bol. Consumul neconștientizat de snack-uri apare adesea în fața televizorului, iar ultimul lucru pe care îl dorești când filmul se termină este să-ți dai seama că ai ajuns la finalul pungii de chips-uri când nici măcar nu ți-a fost foame.

Reinventează întâlnirile

Întâlnirile romantice nu trebuie să însemne întotdeauna să faceți rezervări la restaurante și să comandați cele mai calorice feluri de mâncare. Sugerează activități care nu presupun consumul de alimente. Spre exemplu, plimbați-vă în parc, mergeți să patinați, jucați-vă cărți sau orice altă activitate în care mâncarea nu este neapărat punctul central. Puteți lua cursuri de gătit împreună, ceea ce poate fi foarte distractiv.

Optați pentru un stil de viață sănătos

„Știm cât de greu poate fi ca după o zi aglomerată la birou să gătiți ceva acasă. Prima opțiune ar fi să vă comandați cina, iar în restul zilei să mâncați haotic ce aveți prin frigider fără a ține cont de o alimentație echilibrată. De aceea, Fit4You Delivery vine cu un concept practic și foarte sănătos care să vă scutească de grija preparării tuturor meselor din zi. Meniurile sunt personalizate și calculate în funcție de numărul de calorii de care aveți nevoie”, adaugă nutriționistul Fit4You Delivery. Mai mult decât atât, în luna februarie, comandați două meniuri în aceeși zi și aveți 25% discount la cel de-al doilea!

Filosofia Fit4You Delivery are la bază o idee simplă, dar esențială: bucurați-vă de gustul mâncării și atingeți-vă scopul propus! Vă încurajăm sa adoptați un stil de viață sănătos, fără a pierde timp prețios din viața voastră.

Știm că timpul vostru este limitat și foarte important, așa că vom avea grijă să aveți zilnic un meniu sănătos și gustos. Alimentelele pe care le folosim la obținerea preparatelor sunt proaspete, atent selecționate și gătite cu doar câteva ore înainte de a vă fi livrate. Întreg procesul se întâmplă sub atenta îndrumare a bucătarului, după rețetele gândite de nutriționistul nostru, din dorința de a avea o alimentație cât mai corectă.

More in Nutrition