Connect
To Top

Lansarea cărții „Aventurile lui Tom Tudor. Castelul din peșteră”

Considerată de către critici „Un adevărat Harry Potter românesc, strict autentic, cu tradiţii si obiceiuri de pe plaiuri mioritice, îmbinate cu multa magie”, cartea pentru copii „Aventurile lui Tom Tudor. Castelul din peșteră”, lansată în decembrie 2016, este tradusă acum în limba engleză, proaspăt ieșită din tipare și așteaptă nerăbdătoare să fie descoperită.

Te invităm să descoperi aventurile magice trăite de Tom în „Castelul din peșteră”, sâmbătă, 17 februarie, de la orele 12:00 în Librăria Mihai Eminescu din București.

„Fiecare dintre noi poate evada într-o lume a magiei și a aventurii. Chiar dacă această carte se adresează, în special, copiilor cu vârste între 10 și 14 ani, fiecare dintre noi va fi captivat și inspirat atunci când îi va deschide paginile”, precizează autorul M.B. Tudor.

 

Tom, căci așa se numește personajul principal, este un flăcău de numai doisprezece ani, plecat în vacanța de vară la bunicul Moșulică. Este un băiat tipic de oraș, care are ca preocupări principale mersul la mall, hamburgerul de la McDonalds, smartphonul și tableta. Împreună cu Nina, cățelușa lui cea dragă, descoperă la bunicul său o curte plină de animale, vede o căruță, merge la fierăria satului, participă la cositul fânului, dar mai ales descoperă MAGIA într-o peșteră. Acolo o cunoaște pe prințesa Zora, se împrietenește cu Leonidas, se luptă cu Daizus, și învață la Bibliotecă să folosească mantiile magice și baghetele de făcut vrăji. În adâncul pământului vor avea loc aventurile minunate ale băiatului, loc unde cunoaște o lume la care numai visa.

O carte minunată despre magie, vise și copilărie. Autorul ne promite că aventurile din Peșteră vor continua și în ocean și apoi în văzduh și se vor întinde pe cinci volume. Volumul 1 – Castelul din peșteră va continua cu Volumul 2 – Băiatul care înoată cu delfinii și Volumul 3 – Păstorul norilor.

Vino alături de noi la lansarea acestei cărții, varianta în limba engleză, ce va avea loc în 17 februarie 2017 orele 12.00, în Bucureşti, la Librăria Mihai Eminescu de la Universitate. Hai să descoperim împreună această lume magică plină de provocări și să facem cunoștință cu eroul din poveste, micul Tom.

 

More in Divertisment