Connect
To Top

Top 7 metode simple pentru a-ţi pregăti casa de primăvară!

Primăvara bate la uşă! Este un moment oportun pentru a începe să-ţi îngrijeşti casa. În timpul iernii, multe porţiuni ale casei tale sigur au fost neglijate sau chiar neutilizate. Experţii SiPro îţi vin în ajutor cu sfaturi utile pentru pregătirea casei tale, deoarece sezonul cald se apropie şi astfel te vei putea bucura în linişte de el.

Începe prin vopsirea mobilierului

Întâmpină primăvara cu mai multă culoare şi voie bună. Dacă vei alege să-ţi vopseşti rafturile bucătăriei într-o culoare primăvăratică, cum ar fi albastrul, cu siguranţă bucătăria ta va prinde un aer boem şi vei zâmbi de fiecare dată când vei intra în încăpere.

Schimbă pernele în funcţie de sezon

Ţesăturile fine, precum mătasea şi catifeaua sunt frumoase pe tot parcursul anului, dar ele pot deveni prea călduroase pentru un anotimp ca primăvara. Este bine că pe timpul sezonului cald să foloseşti ţesături brizante cum ar fi bumbacul tipărit, care oferă o senzaţie răcoritoare.

Este un moment oportun să investeşti într-un nou pat

Patul reprezintă o piesă foarte importantă pentru oricine. De aceea, trebuie să fim mereu atenţi atunci când achiziţionam un lucru care ne asigura confortul. Având în vedere, că este o investiţie pe termen lung este indicat să alegi o piesă bună calitativ, care să-ţi satisfacă gusturile şi care să-ţi ofere un impact vizual aparte, în care să te simţi relaxat şi confortabil.

Rearanjează-ţi mobilierul

Există multe posibilităţi prin care poţi redecora, chiar cu piesele de mobilier pe care le ai deja în casă sau de ce nu, dacă doreşti să-ţi decorezi altfel livingul poţi apela la experţi. Mutarea mobilierului poate aduce un plus de prospeţime casei tale, nu durează mult şi nu te costă nimic.

Adăugă puţină culoare casei tale

Accesoriile colorate sunt întotdeauna o alegere bună pentru reîmprospătarea casei. Îţi recomandăm obiecte, cum ar fi tabureții în nuanţe profunde de burgundy sau galben sau cărţile colorate, care luminează orice masă de cafea, piesele din aur sau cărţile de modă sunt perfecte pentru o accesorizare perfectă a casei tale pentru sezonul cald.

În plus poţi alege o culoare mai puternică pentru tabureții din bucătărie, care vor conferi un aer plin de rafinament întregii încăperi. Bucătăria din gama Verona Line este o variantă potrivită în acest sens.

Conferă simplitate casei tale

Primăvara este anotimpul care prevesteşte trezirea la viaţă a naturii. Astfel, prospeţimea din aerul liber, trebuie să se reflecte şi în interiorul tău. Poţi reorganiza casă după bunul plac cu lucrurile pe care le ai deja, dar desigur poţi aduce şi un plus de noutate odată cu venirea anotimpului cald. Florile sunt cele care pot aduce de asemenea, prospeţime în casa ta.

Poţi duce curăţenia de primăvară la un alt nivel, prin tapetarea sau pictarea pereţilor. Nimic nu sporeşte mai mult spaţiul decât o nouă vopsea. Poţi aduce o pată de culoare peretelui din spatele bibliotecii sau de ce nu, chiar şi tavanului.

Nu uita de amenajarea grădinii, dacă este cazul. Şi ea are nevoie de atenţia ta, la fel de mult pe cât o are şi casa ta. Poţi începe să te îngrijeşti de copacii deshidrataţi, de gazonul care are nevoie de multă atenţie, astfel întreaga ta locuinţă va arăta perfect pentru anotimpul călduros.

Cel mai important lucru, dar nu cel din urmă este să aduci lumina soarelui în casa ta. Ce poate fi mai îmbietor decât razele soarelui, care să-ţi mângâie casa.

Dacă îţi doreşti să cumperi mobilier de la un producător de încredere şi ai nevoie de sfaturile unor experţi, poţi alege cu încredere SiPro. Vei găsi aici o echipă dedicată de designeri profesionişti, care realizează mobila încă din 1994. Poţi profita de oferta specială a lunii martie care-ţi aduce discounturi de -10% pentru comenzi mai mari de 1500 euro, -15% pentru comenzi mai mari de 1500 euro achiziţionate împreună cu 3 produse electrocasnice sau pentru comenzi mai mari de 5000 euro. Pentru mai multe sfaturi personalizate şi ajutor în amenajarea casei tale, ne găseşti pe www.sipro.ro sau într-unul dintre showroom-urile noastre din piaţa Unirii sau Băneasa.

 

More in Art&Deco