Connect
To Top

Escapada exotica de relaxare si deconectare prin masajul balinez

Zilele caniculare de vara ne duc cu gandul la concedii binemeritate, unde grijile cotidiene dispar pentru o perioada. Insa, pana la momentul plecarii, multi dintre noi trebuie sa facem fata responsabilitatilor zilnice, care vin la pachet cu un disconfort termic provocat de temperaturile mult prea ridicate. Ce putem face pentru a crea un echilibru intre starea mentala, emotionala si organism astfel incat sa resimtim o permanenta stare de bine? Masajul balinez.

Studiile au demonstrat faptul ca terapiile prin masaj reprezinta cel mai bun tratament pentru mintea si corpul tau. Masajul nu numai ca relaxeaza corpul, dar si elibereazp mintea prin producerea serotoninei in organism.

Astazi, specialistii de la Country Spa Health & Beauty Retreat iti spun ce presupune masajul balinez si iti ofera cateva motive pentru care ar trebui sa apelezi cel putin o data la acest timp de masaj (si nu, nu trebuie sa mergi pana in Bali pentru a avea o experienta balineza autentica).

 Ce presupune masajul balinez?

„Dupa cum sugereaza si numele, acest masaj provine din Bali. Aceasta forma antica de masaj indonezian este inspirata de presopunctura chineza si Ayurveda si include aromoterapie, reflexoterapie, intindere si utilizarea uleiurilor esentiale pentru stimularea circulatiei, a sistemului limfatic si a tesuturilor corpului”, explica Iluh, terapeut masaj balinez in cadrul Country Spa Health & Beauty Retreat.

Aceasta tehnica de masaj implica relaxarea punctelor sensibile si stimularea puternica a punctelor de presiune. Terapeutul incepe cu picioarele si apoi continua cu spatele, bratele si capul. Se foloseste o combinatie de tehnici care reduc toate tipurile de spasme, cu o presiune puternica ce modifica starea psihologica si calmeaza nervii si nu in ultimul rand aduc un echilibru in mintea, sufletul si trupul beneficiarului. Uleiurile esentiale stimuleaza puterea de memorie si ofera alinare in leziunile musculare. Acest masaj improspateaza si relaxeaza mintea, energizeaza trupul si elimina oboseala.

Country Spa Health & Beauty Retreat dispune de patru specialisti originari din Indonezia care au absolvit scoala de masaj din Bali si care te vor rasfata atat cu terapii corporale, cat si faciale.

Care sunt principalele beneficii ale masajului balinez?

Amelioreaza durerile musculare: acest tip de masaj ajuta muschii sa se detensioneze, eliberand durerea din corp, inclusiv a articulatiilor. In acest sens, articulatiile „blocate” vor fi rezolvate.

Trateaza problemele de somn: masajul balinez are capacitatea de a stimula factorii care influenteaza calitatea somnului. Respectiv, implica o circulatie adecvata a sangelui in organism, ajutand astfel creierul sa functioneze corect si sa remedieze problemele legate de somn.

Imbunatateste circulatia sangelui: un beneficiu major pentru sanatate este imbunatatirea circulatiei sangelui, implicand mentinirea unei functionalitati corecte ale organelor.

Promoveaza sanatatea pielii: Utilizarea uleiurilor esentiale in masajele balineze actioneaza ca un agent de sustinere pentru sanatatea pielii, in special pentru a tine departe deshidratarea si uscarea.

Sursa de energie: acest tip de masaj poate creste coeficientul de energie, tinand stresul departe de organismul tau. Corpul se relaxeaza si se simte capabil sa desfasoare alte activitati.

Elimina anxietatea si depresia: Prin fluidizarea fluxului de sange si oxigen si prin combinarea uleiurilor puternic aromate cu netezirile blande, alternate cu presopunctura, atenueaza starile de anxietate si depresive.

Terapia crede in conceptul simplu ca forta de viata sau Qi mentine echilibrul intre sanatate si bunastare. Masajul balinez curata caile pentru Qi pentru realizarea unui fizic bun si a unei vieti stabile emotional.

Country Spa Health & Beauty Retreat te asteapta intr- intr-un cadru natural de exceptie, pe malul lacului Snagov si in apropierea padurii Snagov, intr-un climat deosebit si nepoluat, in imediata apropiere a Bucurestiului. Te gazduieste in conditii excelente de confort si rafinament si iti propune programe de sanatate si rejuvenare integrate, complet personalizate, in cadrul unei clinici dedicate. Mai multe informatii pe http://countryspa-retreat.ro/

More in Beauty