Connect
To Top

Trendul anului 2018 – bucatariile glossy 

Cu zeci de ani in urma, bucataria era un loc ascuns in spatele casei. Odata cu trecerea timpului, rolul acesteia s-a schimbat. Astazi acest loc este punctul focal al casei, locul care uneste familia dupa o zi lunga, este locul perfect pentru socializare.

Stilurile bucatariei s-au schimbat foarte mult de-a lungul deceniilor si planificarea unei remodelari a acesteia este foarte importanta. Evolutia tehnologica, dar si evolutia sociala au contribuit in mare masura la cresterea dorintei oamenilor de a avea in casa lor o bucatarie moderna. In cazul oricarei tendinte moderne de design, stilurile simple au devenit printre favoritele proprietarilor.

Specialistii SiPro iti spun ce bucatarii glossy sunt in trend anul acesta:

1. Bucatariile inteligente

Tehnologia a avansat si nu e greu sa ne dam seama ca si bucataria beneficiaza de acest lucru. Nu e necesar sa ne referim doar la gadgeturi sau aparate fanteziste. Astazi, poti avea o bucatarie cu tehnologie integrata- de la robinete, frigider, pana la sisteme de iluminat. Aceasta este ceea ce numim noi o bucatarie inteligenta. Bucatariile care iti permit sa integrezi tehnologia devin din ce in ce mai populare, pe masura ce proprietarii de case experimenteaza tehnologii noi. Bucatariile inteligente reprezinta un aspect evoluativ a designului. Aceasta este una dintre cele mai mari tendinte din 2018. Pentru a beneficia de acest lucru poti alege o bucatarie glossy, de la SiPro, care sa-ti permita sa integrezi tehnologia de ultima ora chiar la tine in casa.

2. Tendinte de culori ale bucatariei glossy in 2018

Albul ramane culoarea favorita pentru bucatariile moderne. Proprietarii de case iubesc mobilierul alb deoarece ofera un aspect curat, care este deosebit de benefic intr-un spatiu, care de multe ori tinde sa fie aglomerat. Dulapurile albe sunt versatile si atemporale. Cu siguranta albul nu se va demoda prea curand. Daca preferi un stil mai nonconformist poti alege sa amesteci finisajele pentru a da un plus de culoare bucatariei tale. Poti opta pentru bucataria glossy, de la SiPro care iti va crea ambientul perfect pentru a te bucura de o seara linistita alaturi de oamenii dragi tie.

A doua optiune preferata de oameni pentru bucatarii si care este in tendinte anul acesta este griul. Dulapurile gri sunt ca un fel de cameleon. Daca iti doresti o bucatarie cu detalii fine poti alege griul ca fiind culoarea de baza deoarece aceasta te va ajuta sa obtii un loc glamour pe care il vei iubi. SiPro iti ofera o idee despre cum ar putea arata o bucatarie glossy, ideala pentru casa ta.

Albul si griul sunt cele doua culori, care sunt in trend anul acesta. Aspectul lor modern si curat le va mentine in topul alegerilor proprietarilor de case.

3. Stilul modern

Design-ul modern atrage in ultimul timp atentia oamenilor, care vor sa faca o schimbare in casa lor. Cele doua calitati pe care se bazeaza arhitectura moderna sunt acuratetea si simplitatea. Aceste doua calitati sunt urmarite indeaproape de proprietarii de case care isi doresc schimbarea bucatariei. Majoritatea modelelor glossy de bucatarii au elemente din otel sau sticla(evolutiile inovatoare ale timpului), pentru a creea senzatia de spatiu. In ansamblu, stilul modern este definit de linii curate si de designuri minimaliste, care permit structurii sa vorbeasca de la sine. Bucataria Gloss Line, pe care o gasesti la SiPro, poate fi alegerea potrivita  datorita faptului ca se axeaza pe note moderne si stralucitoare. Designul modern include linii curate, drepte fara detalii suplimentare.

Acest tip de bucatarie se potriveste oricarui spatiu ce se doreste a fi luminos si deschis , iar compartimentele de depozitare sunt gandite strategic, pentru o utilitate sporita.

Daca iti doresti sa cumperi mobilier de la un producator de incredere si ai nevoie de sfaturile unor experti, poti alege cu incredere SiPro. Vei gasi aici o echipa dedicata de designeri profesionisti, care realizeaza mobila inca din 1994. Poti profita de oferta speciala a lunii mai care-ti aduce TVA-ul cadou la o comanda minima de 2000 euro pentru mobilierul de bucatarie si/sau dormitor, iar pentru achizitia de mobilier de bucatarie se ofera suplimentar accesorii in valoare de 3% din valoarea comenzii: priza blat, cos gunoi, suport tacamiuri, spoturi etc. Pentru mai multe sfaturi personalizate si ajutor in amenajarea casei tale, ne gasesti pe www.sipro.ro sau intr-unul dintre showroom-urile noastre din piata Unirii sau Baneasa.

More in Art&Deco