Connect
To Top

Astenia de primăvară își face simțită prezența? Află cum îți poți recăpăta energia.

Odată cu venirea primăverii, corpul nostru suportă diverse schimbări și astfel el trebuie să facă trecerea de la rece la cald, dar mai ales să se obișnuiască cu ziua mai lungă.  Zilele de primăvară cer energie mai multă, de aceea, de multe ori organismul nostru nu face față, iar noi trebuie să-l ajutăm. Perioada adaptării la această schimbare sezonieră se numește astenie de primăvară. Organismul poate fi lipsit de forță și de vitalitate din cauza deficiențelor alimentare, deoarece iarna se consumă mai mult alimente conservate, acestea având un aport redus de vitamine si săruri minerale.

Equilibra, furnizorul Nr.1 de suplimente şi cosmetică naturală din Italia, posedă cea mai bogată și accesibilă gamă de produse pentru recăpatarea energiei la final de primăvară. Iată care sunt remediile atunci când simți că nu mai ai energie.

1. Evită stresul cu ajutorul plantei Rhodiola

Rhodiola+Iperico este un produs natural din plante, netoxic, care are un efect normalizator fiziologic. Rhodiola este utilă atât pentru organism, cât și pentru minte, aceasta combătând efectele negative provocate de stres. Ajută organismul să se adapteze stresului prin scăderea sau prevenirea modificărilor hormonale, care sunt provocate de tensiunile acumulate de-a lungul timpului.

Încearcă să nu-ți ieși din rutina zilnică sau săptămânală. Împărțirea activității îți poate ajuta organismul să se adapteze mai repede schimbărilor. Nu îți depăși limitele în această perioadă deoarece riști să îți epuizezi rezervele de energie. Orice schimbări bruște ale activității pot fi primite de corpul tău ca fiind un stres în plus. Activitatea temperată din timpul zilei minimizează stresul suplimentar al organismului, iar în acest fel corpul se va obișnui mult mai repede cu schimbarea anotimpului. Dacă te simți stresat și lipsit de energie poți încerca >> Rhodiola, de la Equilibra. Acesta este un supliment alimentar, bogat în magneziu, rhodiola și sunătoare. Florile de sunătoare sunt cunoscute și sub denumirea de florile bunei dispoziții, căci ajută la funcționarea normală a sistemului nervos, induc siguranța de sine, relaxarea, dorința și capacitatea de comunicare.

2. Mânâncă sănătos și include în dieta ta planta Aloe Vera

Începând cu această perioadă, poți introduce în dieta ta verdețurile de sezon. Acestea îmbunătățesc imunitatea și sunt bogate în vitamine. De exemplu salata verde conține vitamine și săruri minerale benefice organismului. Fructele și legumele îți oferă cantitatea de vitamine de care organismul tău are nevoie în această perioadă și astfel poți evita problema asteniei de primăvara. Planta Aloe ajută la stimularea sistemului imunitar. Având în vedere stresul acumulat zi de zi, este bine să-i oferi un impuls sistemului tău imunitar. Polizaharidele din sucul de aloe vera stimulează macrofagele, celule albe ale sistemului imunitar, care luptă împotriva virușilor. De multe ori lipsa de vitalitate este cauzată de lipsa rezervelor de vitamine din organism. Stimulatorii de energie primară, cum ar fi vitaminele D și C depind de disponibilitatea fructelor și a legumelor, iar de obicei iarna se consumă mai puține vitamine decât primăvara. Poți opta pentru un produs natural, cum ar fi >> Aloe Vera Integral, de la Bio Elemente, care îți va asigura revitalizarea și regenerarea întregului organism. Gelul de Aloe este cunoscut din antichitate şi utilizat pentru calităţile vindecătoare şi regenerante deosebite pe care le are.

3. Practică sport

Poți ieși la alergat sau poți merge la o simplă plimbare. Chiar și 15 minute de expunere a pielii la soare, îi poate oferi organismului tău o cantitate adecvată de vitamina D, benefică pentru a doua zi. Exercițiile fizice și vitamina D sporesc nivelul de energie. Mișcarea este o modalitate bună de a-ți stimula energia interioară și de a-ți liniști mintea. Poți apela la >> suplimentul concentrat lichid Energia Piu, de la Equilibra, pentru a obține un plus de energie fizică și mentală. Acesta conține vitamina B6 și vitamina C. Ambele vitamine contribuie la metabolismul energetic, la buna funcționare a organismului, la reducerea oboselii și a stresului. Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic, funcționarea sistemului nervos, metabolismul glicogenului și al proteinelor. Formula este îmbogățită cu ginseng, guarana și kola.

Suplimentele alimentare de la Equilibra, o dietă sănătoasă și exercițiile fizice te pot ajuta să scapi de astenia de primăvară. Important este ca în această perioadă să îi oferi organismului tău toate vitaminele de care acesta are nevoie.

Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi te așteptăm pe site-ul nostru www.bioelemente.ro.

Bio Elemente este un magazin online de cosmetice naturale și suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusețea ta. Gama diversificată de produse naturale disponibilă pe site este recomandată tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc să aibă o sănătate de fier. Astfel, fie că vorbim despre detoxifiere, imunitate, prevenție, energie sau slăbire, în magazinul online Bio Elemente veți găsi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru întreaga familie.

More in Sanatate