Connect
To Top

Aqua Park TISA Spa Resort de la Baile Olanesti – locul multi-premiat unde ne vom distra si in aceasta vara

Sezonul concediilor a inceput deja, iar lista destinatiilor de vacanta pentru acest an aduce in prim plan statiunile balneo. Romania este pe primul loc in Europa in ceea ce priveste resursele minerale si naturale cu calitati terapeutice, Baile Olanesti fiind o destinatie turistica balneara care si-a castigat o popularitate semnificativa datorita tratamentele curative oferite, iar in ultima perioada, datorita varietatii activitatilor disponibile in statiune.

Anul 2023 se apropie ca si cifra de afaceri in sectorul balnear de 2019, inregistrandu-se cresteri constante in ultimii doi ani, conform datelor OPTBR. Orasul Baile Olanesti se clasifica pe locul 2 ca numar de innoptari dintre statiunile din Judetul Valcea, după Calimanesti.

Aqua Park TISA Spa Resort este cea mai mare si mai completa Destinatie Balneara din toata Regiunea Oltenia si printre primele 5 din Romania, datorita numeroaselor facilitati si servicii pe care le pune la dispozitie: Aqua Park, Thermarium, Spa, Fitness, Bistro. De la deschiderea sa in 2016, a primit peste 300.000 de invitati, iar in 2024 se pregateste pentru deschiderea unui hotel de 4* legat de resort.

Aqua Park TISA Spa Resort – centru spa multiplu premiat

Efortul si dedicarea intregii echipe Aqua Park TISA Spa Resort, dar si a calitatii inalte a serviciilor oferite, au fost recunoscute de-a lungul tcasi impului prin castigarea mai multor premii importante in industrie.

Cel mai recent premiu este reprezentat de titlul Best DAY SPA Spa & Wellness pentru toata familia – business privat: Aqua Park TISA Spa Resort” din Baile Olanesti in cadrul Galei „Premiile SPA Romania 2023”.

In 2022, TISA Spa Resort a obtinut 3 dintre marile premii din cadrul Galei de excelenta in turism balnear si wellness al Romaniei 2022: Cel mai bun hotel de trei stele cu baza tratament balnear Hotel Tisa – Baile Olanesti, Cel mai bun concept spa Aqua Park TISA Spa Resort, Cel mai bun program semnatura TISA Spa Resort.

Iar in 2021, primeste Premiu TERMALIA, sub inaltul patronat al World Spa Organisation 2021 pentru Cel mai bun Spa de inspiratie romaneasca, in timp ce in cadrul Galei de premiere a Excelenței în Industria de Wellbeing din acelasi an, TISA Resort castiga premiul Best Traditional Spa 2021.

„Zona de Thermarium este spectaculoasa, posibil cea mai diversa din toata Romania, este compusa din: sauna finlandeza, sauna cu arome si infuzie uleiuri esentiale, sauna cu infrarosu, salina, dusuri Vichy, fantana de gheata, galeata ruseasca, dusuri emotionale, ciubar cu apa rece, baie turceasca cu aburi, thepidarium, hammam, banci de piatra incalzite, camera jacuzzi, terasa, vitamin bar. Aici, oferim gratuit activitati de sanatate, cum ar fi Aufguss in sauna finlandeza, Scrub in baia de aburi, inhalari de sare si exercitii de meditatie in sauna cu sare”, puncteaza Ioana Gogu, Manager general al grupului TISA.

Spa-ul este unic in lume, deoarece s-a colaborat indeaproape cu specialisti spa pentru implementarea conceptului de spa romanesc, integrand fitoterapia locala in cultura balneara. Masajele, terapiile si ritualurile au nume unice, inspirate din cultura si mitologia romaneasca: Tinerete fara batranete, Coloana Infinitului, Ritualul Reginei Maria, iar produsele folosite sunt bio si locale.

Aqua Park TISA Spa Resort – o locatie pentru toata familia

„Oferind servicii complete de wellness si relaxare, Aqua Park TISA Spa Resort devine cea mai importanta destinatie balneara din zona si una dintre cele mai mari si populare din Romania. Suprafata centrului este de peste 4.000 mp, pe 3 etaje. Centrul spa este destinatia ideala pentru familii, deoarece fiecare membru gaseste cate o activitate pe gustul sau. In plin sezon, este disponibil si serviciul de gradinita, unde copiii pot fi lasati sa se joace 1-2 ore pe masura ce parintii aleg sa mearga la masaj sau la Thermarium”, afirma Iulian Andrei Gogu, manager al Aqua Park TISA Spa Resort.

Centrul dispune de numeroase piscine (interioare si exterioare), hidromasaj, tobogane multiple. Clientii se pot relaxa cu hammam, baie de aburi si trei tipuri de saune, salina, alee Kneipp, dusuri emotionale, zona de relaxare cu paturi termale, dar si cu masaje, impachetari, tratamente diverse, bai namol/speciale, un meniu semnatura cu peste 20 de tipuri de terapii. In plus, sunt disponibile lectii de inot pentru copii si adulti. Copiii pot inota in siguranta in cele 3 piscine speciale pentru ei. Pe langa serviciile avute, zona ofera un peisaj natural uimitor si este ideala pentru plimbari in natura, drumetii, activitati de yoga.

„Suntem sustinatori ai energiei verzi si am implementat fiecare idee noua si durabila care ar putea ajuta mediul inconjurator. Asadar, avem la spa – 2 centrale de cogenerare (tendinta ecologica), panouri solare pentru incalzirea apei si am inceput implementarea panourilor solare pentru energie electrica si adaugarea unei statii de reincarcare a veciculelor electrice”, adauga Dan Silviu Rebenciuc, proprietarul grupului TISA.

Cu servicii complete de wellness adresate intregii familii, o lista impresionanta de premii castigate si pozitionat intr-un loc inconjurat de puterea vindecatoare a naturii, Aqua Park TISA Spa Resort poate fi considerat de departe una dintre destinatiile ideale de vacanta in aceasta vara! Mai multe informatii pe www.tisa.ro.

More in Sanatate